minkampomvikten

Direktlänk till inlägg 3 juli 2010

Rubrik saknas

Av minkampomvikten - 3 juli 2010 17:36

vilken HELT underbar dag! Detta kan vi ju verkligen kalla tropisk värme ;)

Dock har jag jobbat 7-14 idag, vilket var mindre kul. Det borde vara förbjudet att jobba sånna här dagar.   

Igår hann jag inte att blogga, eftersom jag försvann hemifrån kl 6.30 för att gå till jobbet. Slutade 14 och sen vart det båten ut på havet till klipporna för att sola och lyssna på havsvågor. Mycket trevligt! Hemma var vi inte förren ca 00.00

Mina krav om nyttig mat höll tyvärr inte (fastän det var första dagen   ) Vart nämligen bjuden på grillat, och där fanns det tyvärr ingen sallad. Samt att det vart friterad pomefrites. Så attans, där rök min första dag i mitt nya hälsosamma liv.

Men nya tag tar vi!


Är lite nyfiken bara vad Ni läsare anser om alkohol.


Om man "bantar" och  vill gå ner massa kilon; anser ni då att även alkohol är en "förbjuden frukt"? Eller Får man dricka det iallafall? (nu pratar jag om några glas, Inte dricka så man blir så stupfull att man ej kan gå)

 

För ärligt, i denna värme...vad är godare än en kall, god öl eller ett glas vitt till maten?


Hoppas ni har en KANON dag, denna Underbara, dag!   

 
 
Lina

Lina

3 juli 2010 20:57

Jag tycker aldrig att man ska förbjuda något då får man bara extra sug efter det, men jag brukar har lördagar som gottedagar då man kan njuta av det där glasen, eller ja det kanske är för att jag har VV-vägning på lördagsmorgonen. Hehe.


Ett bra tips är att gå ut med att man vill bli hälsosammare och att man vill gå ner i vikt eller så kan man höra om man själv kan göra en god sallad till.
=D
Lycka till!

http://petite.bloggplatsen.se

 
Åsa-Maria

Åsa-Maria

4 juli 2010 11:33

Öl innehåller ju mycket kalorier - eller ALKOHOL överhuvudtaget!=)) Men jag som äter enligt lchf väljer ett vitt torrt vin då det är bästa alternativet för mig. Men jag har en ganska avslappnad inställning till det hela, ta du några öl om du vill när det känns lite festligt å försök låta bli en "vanlig" kväll. Nu vet ju inte jag hur ofta du dricker (menar såklart inte att du dricker varje dag!!) men jag sparar mig till fest eller när man har en grillkväll med goda vänner.=) Sommaren är ju svårare tycker jag, det är så gott att ta en kall öl när det är fint väder, man får väl välja sina tillfällen helt enkelt!=))

Kram på dig!

http://mittlchf.bloggplatsen.se

 
Annci

Annci

6 juli 2010 10:50

Hallå där!

Efter alla år har jag en del bra tips.

Äta borta: Var öppen med din viktminskning. För i mitt fall har alltid värd/värdinna anpassat maten till mina behov (inget jag någonsin bett om, men de har velat hjälpa mig). Om inte annat har jag tagit med mig egen mat.

Äta på restaurang: Var inte rädd för att vara "besvärlig". Välj inte rakt av från menyn, utan modifiera det så det passar dig. Jag har ALDRIG mött motstånd, utan de hjälper gärna till.

Mål: Det är viktigt att du sätter upp mål. För utifrån de kan du "styra" hur hård du måste vara för att nå dit. Där kommer alkoholen in. Vill du att det ska gå fort så måste du offra vissa saker.

T.ex när jag gick ner med viktväktarna inför mitt bröllop (hade köpt en 4 strl för liten klänning som mål) så åt jag INGET godis eller snacks, jag drack INGEN alkohol, jag tränade 5 dagar/v och följde programmet prickfritt - under 6 månader. Jag gick ner 23 kg och kom i klänningen :-).

Är det ok att det tar lite längre tid, så unnar du dig så ofta du själv tycker att det är ok. Men personligen tycker jag att en dag i veckan är tillräckligt... annars ändrar du inte tänket. Och det är där den största förändringen måste in. En livsstilsförändring.

Fortsatt lycka till!

http://www.hultstrom.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av minkampomvikten - 4 juli 2010 21:47


Fick mig en ORDENTLIG tankeställare och kände mig verkligen äcklad, när jag fick inse hur jag ser ut, mot för hur jag KAN och BORDE se ut. Den första bilden visar på ett ungefär hur jag ser ut (102kg, 172cm), medans den andra visar hur jag skulle s...

Av minkampomvikten - 4 juli 2010 21:20


Det borde vara förbjudet att jobba i denna värmen ;) Puuh   Denna helgen sprack ju tyvärr angående mitt nya, hälsosamma liv. Men imorgon är det Måndag, och då blir det allvar. DÅ ska jag börja på riktigt! Jag tror det är lättare att börja på ...

Av minkampomvikten - 3 juli 2010 09:30


Dagens fråga   Hur på för sätt motionerar Du?        ...

Av minkampomvikten - 1 juli 2010 22:53


  

Av minkampomvikten - 1 juli 2010 18:52


Måste säga att detta vart en mycket trevlig dag. Var och klippte mig   vilket inte jag gjort på riktigt länge. Så det kändes välbehövligt och gud vilken härlig känsla efteråt! Det blev V-format och mycket urtunning. Hittade även ett urtjusigt halsb...

Presentation

Välkommen till min blogg. Den kommer framförallt handla om min kamp om att gå ner i vikt. Startvikten ligger på 102 kg. Jag ska ner minst 30! Kommer även kanske blogga om annat som händer i mitt liv med. Välkommen :)

Omröstning

Är Du nöjd med din vikt?
 Ja
 Nej, vill gå upp i vikt
 Nej, vill gå ner i vikt
 Vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Min viktnedgång

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards